Tjäna pengar till resan

Här nedan hittar du länkar till våra samarbetspartners. Baltic ExpressBuss ansvarar inte för innehållet på de sidor som vi länkar till.

Finsmakarna Norden AB hjälper skolklasser att tjäna pengar klassresan, klasskassan och skolresan genom att deltagarna säljer högkvalitativa delikatesser med fokus på rättvisemärkningar såsom KRAV, ekologiskt, Fairtrade och UTZ. Produkterna säljs för mellan 150-450 SEK, ni tjänar 55-100 SEK.
Läs mer på https://finsmakarna.se/tjana-pengar-klassen/

Fikakassan: Behöver ni tjäna pengar till klassresan? Ska produkterna vara lättsålda och ge bra vinst? Sälj ekologiskt kaffe till släkt och vänner samtidigt som du hjälper gruppen att spara ihop till sitt mål! Gott som gör gott helt enkelt.
Lättsålt!
– Finns i varje hushåll
– Sveriges mest sålda förbrukningsvara
– Hög förtjänst, säljs för 150:- ni behåller 55:-
Läs mer på https://fikakassan.se/

www.work4dreams.se Det är enkelt och lönsamt att sälja våra klimatsmarta produkter och tjäna pengar till skolklassen eller föreningen. Laget, klassen eller föreningen tjänar hela 35%. Dessutom får alla säljare en biobiljett när de sålt för 2.500 kr, två när de sålt för 5.000 kr o.s.v.

Med Tulpankungen har ni chansen att snabbt och enkelt tjäna över 10 000 kronor. Ni slipper dessutom prångla på släkt och vänner dyra saker de inte bett om.
www.tulpankungen.se

Vill ni jobba ihop till en klassresa eller ett träningsläger? Välj bland många olika lättsålda produkter med en bra förtjänst till er klasskassa.
www.skolkassan.se

Vi erbjuder skolklasser och föreningar ett enkelt sätt att tjäna pengar. Tjäna pengar till klassresa/skolresa, klassen/klasskassan, sälj tandborstar! www.tandborstkungen.se

Det är viktigt att alla i klassen, som också ska vara med på klassresan eller det ni ska använda pengarna till, är engagerade i försäljningen.
skolresor.net

Tjäna pengar till klassresa klassen laget föreningen klasskassan – Gör som över 10 000 grupper redan gjort – Sälj omtyckt salami och tjäna enkelt 20 500 kr.
www.delikatesskungen.se

KONTAKT.
Anders Lundgren:
Tfn: 010 495 8448.

info@balticexpressbuss.se
www.balticexpressbuss.se

Länkar med samma/liknande resor:
www.auschwitz.se
www.vitabussarna.se
www.polenresor.se
www.skolresor.org

Comments are closed