Tjäna pengar till resan

Här nedan hittar du länkar till våra samarbetspartners. Baltic ExpressBuss ansvarar inte för innehållet på de sidor som vi länkar till.

www.finsmakarna.se Är miljön viktig för dig? Ska produkterna vara lättsålda och ge bra vinst? Då är Finsmakarna rätt för dig! För vad kan vara mer lättsålt än godsaker som choklad, te och kaffe som uppskattas i varje hushåll? Vi sänder dig gärna katalog och varuprover i vårt kostnadsfria informationspaket. Tjäna pengar till klassen, klassresan, skolresan eller klasskassan och gör samtidigt gott för miljön.

www.work4dreams.se Det är enkelt och lönsamt att sälja våra klimatsmarta produkter och tjäna pengar till skolklassen eller föreningen. Laget, klassen eller föreningen tjänar hela 35%. Dessutom får alla säljare en biobiljett när de sålt för 2.500 kr, två när de sålt för 5.000 kr o.s.v.

Med Tulpankungen har ni chansen att snabbt och enkelt tjäna över 10 000 kronor. Ni slipper dessutom prångla på släkt och vänner dyra saker de inte bett om.
www.tulpankungen.se

Klassen kan enkelt tjäna 25.500:- genom att sälja första hjälpen kuddar & brandfiltar. Ni tjänar 85:- på varje produkt till klasskassan eller klassresan.
www.mudaimport.se/

Vill ni jobba ihop till en klassresa eller ett träningsläger? Välj bland många olika lättsålda produkter med en bra förtjänst till er klasskassa.
www.skolkassan.se/ – Cachad – Liknande

Vi erbjuder skolklasser och föreningar ett enkelt sätt att tjäna pengar. Tjäna pengar till klassresa/skolresa, klassen/klasskassan, sälj tandborstar!
www.tandborstkungen.se/

Det är viktigt att alla i klassen, som också ska vara med på klassresan eller det ni ska använda pengarna till, är engagerade i försäljningen.
skolresor.net/

Tjäna pengar till klassresa klassen laget föreningen klasskassan – Gör som över 10 000 grupper redan gjort – Sälj omtyckt salami och tjäna enkelt 20 500 kr.
www.delikatesskungen.se/

Tjäna pengar till skolklassen eller föreningen riskfritt genom att sälja Kaffe & te. Klassresan eller föreningsresan börjar här.
www.respengar.com/

KONTAKT.
Anders Lundgren:
Tfn: 010 495 8448.

info@balticexpressbuss.se
www.balticexpressbuss.se

Länkar med samma/liknande resor:
www.balticexpressbuss.sewww.biletyautobusowe.se
www.skolresor.org www.billigabussresor.com
www.auschwitz.se
www.vitabussarna.se
www.polskiexpress.se
www.balticexpressbuss.eu
www.almabus.se

Comments are closed