Flygbolaget Wizzair samt Baltic Express Buss-regler för paketresor.

Flygbolagen ändrar reglerna ganska ofta utan att meddela oss, därför är det bättre att ni läser gällande regler som gäller när NI skall åka.

Om ni flyger med RyanAir så gå in på HANTERA MIN BOKNING och läs om deras regler om bagage samt annat ni undrar över.

Om ni flyger med WizzAir så gå in HÄR och läs om deras regler om bagage samt annat ni undrar över.

Om ni reser med Norwegian Air gå in HÄR och läs om deras regler om bagage samt annat ni undrar över.

Flygbolagen har avbokningsskydd och olika reseförsäkringar. Gå in på det flygbolaget som ni skall resa med och läs deras regler. Meddela oss om ni vill ha reseförsäkring innan vi bokar flygbiljetten åt er.

Cancelation / Avbokning gällande dem delar i Polen som Hotellet, utflykterna, busshyran, restaurangerna.
Hotellet senast 30 dagar innan avresan.
Flyget går ej att avboka om ni inte köpt något avbokningsskydd. Om ni köpt avbokningskydd då är det flygbolaget som avgör vad ni får tillbaka. Det är ni som måste kontakta flygbolaget och ange anledningen till att ni avbokat.
Den summan som flygbolaget återbetalar drar vi från vad vi har lagt ut för er flygbiljett, resterande måste ni betala.

Skulle flyget bli inställt så att man får flytta på hela resan så ansvarar inte Baltic Express Buss för återbetalning av den del på hotell, restauranger, utflykter och annat som ingår i paket resan, dock så kommer Baltic Express Buss att återbetala allt som Baltic Express Buss kan få tillbaka eller avstå ifrån att betala förutom bokningsavgiften, 300 kr/person.
Skulle hela resan bli avbokad av kunden så återbetalas allt utom bokningsavgiften 300 kr per person om avbokningen sker senast 40 dagar innan avresan, gäller ej flyget.
Skulle delar eller hela resan avbokas senare än 40 dagar innan avresan men innan 14 dagar så återbetalas 50 % av resan, gäller ej hotellet och flygbiljetterna.
Skulle hela resan eller delar av resan avbokas senare än 14 dagar innan avresan återbetalas inget, skulle resan ej vara betald skickas fakturan ändå på den summan som resan skulle kosta.
Beroende på hur många som ni är som reser tillsammans så kan man i bland avboka några enskilda resenärer, ex om ni är 30 och två blir sjuka.

Det är alltid tiden på flygbiljetten som gäller oavsett vad so står i resplanen. Detta på grund av att det fins så många flygbolag att välja mellan.

www.balticexpressbuss.se

Uppdaterad 2013.03.15

KONTAKT.
Anders Lundgren:
Tfn: 0708 42 42 81.

info@balticexpressbuss.se
www.balticexpressbuss.se

Comments are closed